Видове терапии

aura-soma-body1 Студио ШЕН предлага различни методи, които спомагат за личното себепознание и лекуване на вътрешния Аз. Цветотерапията въздейства върху емоционалното, менталното и духовното състояние на човека. Чрез цветотерапията ще възвърнем душевния си баланс, ще постигнем по-добро разбиране кои сме и как по-добре да използваме наличната си енергия

 

Астро-цвето анализата съчетава в себе си детайли от астрологията и цветотерапия. Астрологията и астро-психологията са неизменно свързани с цветовете.

 

В ежедневието, цветовете често ни помагат да изразим себе си като индивидуалности, но не винаги успяваме да открием оптималния за нас цвят. Той е променлив и зависи от енергията в хороскопа. Според съвременната астро-психология, всеки елемент от звездната карта може да се свърже с определена група цветове, според това какви личностни характеристики предполага всеки един от тях.

 

Хипнозата е друг метод, с който работим от скоро и тепърва ще Ви информираме относно ползите, които има върху ежедневието ни.

 

Тези практики се водят от сертифицирани професионалисти и се използват както самостоятелно, така и комбинирано помежду си или като съпътстващи всяко друго лечение. Могат да си партнират с традиционна и нетрадиционна медицина и са подходящи за всички възрасти.