Видове терапии

aura-soma-body1 Студио ШЕН предлага различни методи, които спомагат за личното себепознание и лекуване на вътрешния Аз. Цветотерапията въздейства върху емоционалното, менталното и духовното състояние на човека. Много е важно да се обърне внимание на това, че тя се занимава с лечението на нашата личност тук и сега, не в миналото или бъдещето.

 

Астро-цвето анализата съчетава в себе си детайли от астрологията и цветотерапия. Астрологията и астро-психологията са неизменно свързани с цветовете.

 

В ежедневието, цветовете често ни помагат да изразим себе си като индивидуалности, но не винаги успяваме да открием оптималния за нас цвят. Според съвременната Астрология, всеки елемент от звездната карта може да се свърже с определена група цветове, според това какви личностни характеристики предполага всеки един от тях.

 

Хипнозата е друг метод, с който работим от скоро и тепърва ще Ви информираме относно ползите, които има върху ежедневието ни.

 

Тези практики се водят от сертифицирани професионалисти и се използват както самостоятелно, така и комбинирано помежду си или като съпътстващи дадено лечение. Могат да си партнират с традиционна и нетрадиционна медицина и са подходящи за всички възрасти.