Ефекти от консултацията

efekti-1Още по време на консултацията разбираш, че твоят личен избор е важен, дори за толкова ежедневно нещо, като избора на цвят. Ще разбереш как всяко твое решение е свързано с дълбоки  нужди. Възможността да се почувстваш по-добре, по-пълноценен човек и дори по-щастлив, е непосредствен резултат от работата с цветовете.

 

Става ясно какво е цветното „лекарство” или нужда от цвят за конкретния момент.Този, избран от теб цвят, ще облекчи трудностите в протичане на жизнената енергия. Срещата със собствените цветове е незабравимо преживяване и независимо дали консултацията е единична или периодична, тя остава като една завинаги отворена врата за възможни срещи със собствената Душа. Ти преминаваш през тази врата всеки ден, дори когато избираш цвета на дрехите или на храната си. Консултацията ще ти даде възможност да разбереш какво те кара да избираш точно тези цветове. Обогатява познанието за себе си. Дава ти възможност да разгърнеш уникалната си енергия дори, когато не мислиш за това.

 

Консултацията дава възможност да изясниш чувствата си, да оцениш преживяванията си, които може да са били неосъзнавани, но по-често са били просто пренебрегвани.