КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ЦВЕТА И ЧИСЛОТО НА ГОДИНА 2020?

В идните седмици ще ни затрупат прогнози от всякакъв вид. Студио Шен ще ти представи не прогнози, а работещи решения за годината 2020, които да ти помогнат да правиш избори, в съзвучие с планетарната енергия на тази година.

 

Тези решения ще извлечем от цветотерапевтичната система Аура-Сома, която предлага уникално пътуване в света на личните цветове, на цветовете на годината или тези, присъщи на определено специално  време. С тази система всеки може да се научи да използва цветовете, за да промени живота си.

 

 

Института Пантон, който определя цветните стандарти за всяка година постанови, че 2020 ще е година на класическото Синьо.

 

Освен общоизвестните значения на синия цвят като носещ мир, покой и сливане, ние ти предлагаме още значения, които обикновено остават в страни от вниманието. Това са истината и общуването. Цветът ще ни кара да говорим, да споделяме. Но не значи ,че винаги ще казваме истината…Така, че освен да наостриш сетивата си за възможна лъжа, придържай се към истината – просто е по-здравословно.

 

Астрологията ни дава допълнителен анализ на синия цвят. Това е цветът на Луната, защото тя управлява сините водни басейни, но и по нея се съди за съдбините на  обикновения народ като цяло – как ще живее, от какво ще се вълнува. С други думи, когато носиш синьо, активираш лунното влияние върху себе си. Ако искаш да подкрепиш влиянието на това небесно тяло в хороскопа си – облечи си синьо, сложи си син аксесоар.

Още една планета има афинитет към синия цвят и това е Сатурн, защото той образно казано ни “строява в две редици” и ни принуждава да правим неща, които не са ни съвсем по вкуса.

 

Друго нещо, което трябва да имаме в предвид е, че синьото е “институционален” цвят, с други думи това е униформен цвят. И съвсем не е случайно. Сатурн ограничава свободата, което е и работана силовите министерства.

 

Гигантските струпвания от хора, в които обичайно живеем, изискват подреденост и правила, за да не се настъпваме по пръстите и да успяваме да живеем в свят с все по-малко лично пространство – това е вибрацията на синия цвят. Когато някой носи синьо, сякаш ни кара да сме уважителни към институцията, която представлява.

 

Затова внимавай с този цвят – новичкият ти костюм може лесно да се възприеме като униформа.

 

Любимите ни сини джинси пък казват на света – Аз не съм робот! Но да се замислим, дали наистина не са вид униформа на свободния човек….

 

 

Синьото обединява, защото всички ние живеем под синьото небе. Кара ни да говорим, а дали да изричаме истини или лъжи….бързо ще разберем това през страховитата 2020.

 

 

Числото на годината е 4. В Аура-Сома числото 4 си има цвят и това е цветът на златото. Златото е цвета на личната самоувереност. Сложете си нещо от жълтия метал и нахлузете любим син панталон – така поглъщате и от двата енергийни компонента.

 

 

Цветът на Слънцето е  злато и това означава, че астрологически се комбинират перфектно Слънцето и Луната, за да дадат най-добро влияние върху съдбите ни.

 

 

Защо и как двата цвята се допълват, и образуват съвършена стабилна комбинация – следете нашия блог или си направете онлайн тест на нашата страница. За истински стремящите се към лично усъвършенстване, които искат да усетят магията на Аура-Сома, предлагаме разширена сесия, за която е необходимо да си запишете час за лично посещение.

 

 

През платформата Gift Come True пък можете да направите уникален Коледен (и не само) подарък! Ето предложенията ни:

1. Личната ни свобода в цветове: Цвето-терапевтична консултация. СОФИЯ

2. Вашите лични цветове според рождената дата.