Как да направим Аура-Сома онлайн теста?

Стъпките са лесни:

  1. Последвайте линка: http://studioshen.bg/аура-сома-тест/
  2. Натиснете този бутон
  3. Разгледайте бутилките и изберете 4
  4. Въведете своя имейл в полето
  5. След това преминете към заплащането, като натиснете бутона ePay Now
  6. Ще бъдете прехвърлени към страницата на epay. Изберете начин на плащане
  7. Ако сте решили да е чрез карта – попълнете полетата ИМЕ и ИМЕЙЛ, след това натиснете “Преглед”, преминете към полето, в което да въведете данните на картата си и завършете плащането. Ако сте абонат на ПИБ ще трябва да изпратите безплатен 3Д код на телефона си (става 1 клик на бутонче, което ще ви се появи) – за верифициране на картата.

ВАЖНО:

Ще получите своя анализ веднага щом плащането Ви премине успешно в акаунта ни, за това моля, уверете се, че сте въвели имейла си правилно и че сте следвали всички стъпки. При плащане с карта анализът би трябвало да дойде при вас до 24часа, но при банков превод или на каса – може да отнеме до 2 дни, докато се отрази в системата.

 

*Ние работим с партньори като “Медицински център – Хирон”  на етап – обмен на пациенти. За това дори да сте препратен към нас за допълващо лечение – ще трябва да заплатите за услугата ни по показания начин.
May 27, 2019 | Posted by in Онлайн тест - инструкции | Comments Off on Как да направим Аура-Сома онлайн теста?

About Marina Traykova

Магистър по История в Софийски Университет „Св. Климент Охридски”. Магистър „Артистични психо-социални практики и психодрама” към Нов Български Университет. Aura-Soma™ Colour-Care-consultant, level 4. Сертифициран хипнотерапевт в Лондонска школа за Хипноза. Освен това се занимава с интегративна и китайска медицина, астрология, както и истoрия на развитие на самото познание за душата.