Онлайн тест

Чудиш ли се защо напоследък се обличаш в едни и същи цветове? Защо се заобикаляш от вещи, дрехи и дори храни от една цветова гама? Усещаш ли, че даден цвят сякаш ти говори, но не разбираш какво иска да ти каже? Добре дошъл на точното място!

Този тест е създаден за тези, които искат да се докоснат до метода на Вики Уол, но нямат свободно време. Тези, които по различни причини са затруднени да дойдат при нас на консултация. За тези, които са любопитни, но не са сигурни, дали този тип цветолечение е нещото което търсят. Дори за тези, които вече са се срещали с бутилките ни, но искат да продължат да следят желанията на душата си и промените в жизнената си енергия. Защото цветните консултации могат да бъдат както първа стъпка в безкрайния път на себепознанието, така и периодичен, болезнено честен коректив по този път.

Ние сме наясно, че в забързаното ежедневие имаш нужда от по-лесен и неограничен достъп до различните терапевтични и изцелителни методи. Именно за това създадохме този онлайн тест. Може да го направиш, дори да не си идвал на консултация при нас и да не си чувал за системата Аура Сома. Може да го правиш от любопитство към метода или като последващ терапевтичен елемент. Каквато и да е причината, довела те тук, нашата цел е да направим по-лесно достъпна срещата ти с нашите стъкленички.

Какво представлява тестът?

Ето тук може да проследиш сътъпките ако нещо те притеснява. Точно като една консултация в студиото ни, този тест започва с основното – избор на 4 бутилки с различни цветни комбинации. Имай предвид, че в един тест не може да избереш една бутилка два пъти. Също така е изключително важен редът на избора. За това просто разгледай снимките на нашите стъкленички и избери първите 4, които хванат погледа ти.

След това трябва да заплатиш през системата на ePay (защото, както е известната поговорка,”безплатно е само сиренцето в капана за мишки”). После ще получиш на посочения имейл отговор от нас – “превод” от езика на цветовете – това, което душата иска да каже на съзнанието ти. Този тест може да се прави винаги, щом усетиш нужда. Цветотерапията тълкува желанията и тревогите на душата ти сега, в този момент. Те могат да се променят с течение на времето и в зависимост от ситуациите, през които преминаваш. Цветните комбинации, които избереш днес, няма да са цветните комбинации, които би избрал след седмица/месец/година… А ако забелязваш тенденция при избора си на цветове във времето – бихме препоръчали да не разчиташ само на онлайн анализа, а и да се обърнеш към нас, тъй като явно душата ти се опитва да каже нещо, но ти не я чуваш.

Не забравяй, че една консултация на живо би била много по-пълна, по-наситена с информация и по-докосваща. Срещата очи-в-очи със специалист и със самите бутилки е много енергийно зареждаща и вдъхновяваща. Затова, ако този тест ти допадне и искаш да научиш повече – заповядай в Студио ШЕН. Ние те очакваме за един по-богат цветен анализ, както и можем да ти предложим други помощни методи за себеоткриване.

А сега скачай смело напред в света на Аура-Сома!