Аура-Сома онлайн

С гордост ви представяме новата опция на сайта ни – Онлайн тест !

 

Каква е идеята?

Ние сме наясно, че в забързаното ежедневие на 21в хората имат нужда от по-бърз и лесен достъп до различните терапевтични и изцелителни методи. За това измислихме начин, чрез който цветотерапията да бъде на клик разстояние във всеки един момент!

 

Процесът

 

Важно!

Помислете добре преди да определите своите 4 бутилки.  Те не могат да се повтарят и е изключително важно в какъв ред ще ги натиснете/изберете. Поседете миг-два в покой и оставете цветните комбинации да ви проговорят.

След избора си – моля, въведете коректен имейл. Системата автоматично изпраща анализите, след потвърждение, че е получен паричен превод. Това може да се случи веднага или да отнеме максимално време 2 работни дни. Молим за разбиране и маалко търпение!:)

 

Още нещо..

Запознатите с този терапевтичен метод знаят колко богата информация дава една консултация. Живият контакт и връзката консултант-клиент винаги е най-изчерпателна и полезна. За нас беше изключително предизвикателство да отсеем само най-важните думи, с които да опишем всяка една стъкленичка, във всяка възможна позиция. За това не забравяйте – информацията, която ще получите от онлайн анализа, е максималната, която може да се даде в онлайн формат и минималната, която бихте получили в реална консултация.

 

Желаем приятно ползване на теста!

Mar 4, 2019 | Posted by in Онлайн тест - инструкции | Comments Off on Аура-Сома онлайн

About Marina Traykova

Магистър по История в Софийски Университет „Св. Климент Охридски”. Магистър „Артистични психо-социални практики и психодрама” към Нов Български Университет. Aura-Soma™ Colour-Care-consultant, level 4. Сертифициран хипнотерапевт в Лондонска школа за Хипноза. Освен това се занимава с интегративна и китайска медицина, астрология, както и истoрия на развитие на самото познание за душата.