• Цветовете на 2019та

  Корал

  Имаме новия цвят, определен от модните дизайнери, който ще владее не само външното пространство, но неминуемо ще се отрази и на вътрешното.

  Все още е загадка, дали дизайнерите на Института Пантон хвърлят по едно око на теорията на Аура-Сома за въздействието на цветовете върху душата. В представянето им на цвета-повелител обаче, има сериозни попадения.

  КОРАЛ – това е един от “социалните” цветове в нашата поредица. Той стои точно по средата между цветовете на оцеляването и сексуалността. Позицията на корала определя и неговата особена роля.

  Най-добре ще опознаем цвета и ще разберем как ще ни влияе той, ако дадем честен отговор на следните въпроси:

  -Какво съм готов (готова) да пожертвам, за да съществувам с този човек?

  -До колко съм готов (готова) да се откажа от жизнено важни за мен неща, за да остана в даден тандем?

  Кораловият цвят влияе върху най-интимните ни взаимоотношения. Както правилно са усетили от Пантон  кораловите рифове са важна аналогия за разбиране на цвета. Те са много чувствителни на всякаква промяна в еко-системите, които обитават. Преведено на наш език, това означава изключителна чувствителност към всяка промяна в психо емоционалната атмосфера около нас, а защо не и в средата, в която живеем. Всяко колебание ще ни се отразява, ще го преживяваме като драстично и ще изисква от нас да си задаваме отново и отново горните въпроси.

   

  Когато напрежението стане прекомерно, добра идея е да уравновесим корала с другия морски цвят тюркоаз, който да възвърне баланс във взаимоотношенията ни.

   

  От нумерологичната гледна точка  на Аура-Сома 2019 носи енергията на числото 12.  В Аура-Сома това са цветове кристално прозрачното и синьо. Ще ни е по-леко, ако не забравяме за детето в нас. То не прави разлика в това, дали гледа на света стоейки с главата нагоре или с краката нагоре. Двете позиции ще бъдат еднакво верни в настъпващата година. От нас ще се изисква голямо доверие в това, което ще ни поднесе съдбата.

  Нека да си припомним онази история от книжката “ Мери Попинз се завръща”, която е наречена Топси Търви. Всички си прекарват чудесно, стоейки с краката нагоре, а за мис Топси това е цяла нов чудесен свят, в който открива и любовта.

  Ще имаме възможност да обитаваме две вселени, а в коя ще изберем за реална, ще зависи само от нас.

  12 няма да остане единственото число, което да задава тон в следващата година. 3 е също толкова важно. Най-важното тук ще бъде къде е вашето сърце. Ако има покриване между това какво ви прави щастливи и дали това е част от вашата автентичност, то вие реализирате истинския си потенциал.