Екип

marina
Марина Трайкова

Марина завършва магистърска програма по История в Софийски Университет „Св. Климент Охридски”. Работейки по международни проекти свързани с историята на Южна Африка, тя за пръв път се сблъсква с метода на Аура-Сома. С течение на времето хобитата ѝ все повече я карат да открива своята дълбока любов към цветовете и терапиите.

Така през далечната 2005г. тя заминава да получи първия си сертификат oт курс по Aura-Soma™ Colour-Care-system в Йоханесбург. До 2007г. тя покрива 4 нива и става втората представителка, получила пълна квалификация за работа с този метод в България. Работила е в продължение на няколко години като консултант по Аура-Сома в център за холистична медицина „Хирон-София”.

Има завършена втора специалност „Артистични психо-социални практики и психодрама” към Нов Български Университет, а странично от това изучава Астрология. През 2017г преминава сертифицирано обучение по Хипноза в The UK College of Hypnosis & Hypnotherapy, London.

Интересите ѝ са в областа на психологията, интегративната и китайската медицина, астрологията, както и истoрията на развитие на самото познание за душата.

 

Камелия Теллалова

Камелия е завършила магистратура по Криминална Психология. Нейните интереси са в сферата на емоционалната интелигентност и поведенческия анализ. Това я стимулира да стане сертифициран специалист и притежател на 7 дипломи към институтите Paul Ekman International и Emotional Intelligence Academy (Manchester, UK).

Камелия има квалификации и в различни терапевтични области, като Aura-Soma™ Colour-Care-system и Advanced Energy Psychology ® EDxTM™

Тя има опит и в сферата на HR консултирането, работа с различни психометрични тестове и изследване на поведенията, които оказват влияние на работното място.