Есенции

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ?

 

Ние, в терапевтично струдио ШЕН, смятаме, че светът, който ни заобикаля, носи в себе си възможности за подпомагане на душевно/психичните ни страдания. Една от тези помощи идва под формата на енергийни извлеци – Есенции.

 

Есенциите от цветя, цветове и кристали носят енергийния цветен подпис на нещото, субстанцията, от която е извлечен. Не бива да забравяме и водата. Тя сама по себе си е могъщ енергиен носител, който получава този подпис и го запазва така, че да можем да го използваме при нужда.

 

Най-познати са есенциите от цветя на д-р Бах и австралийските цветя. Ние можем да те насочим към правилната им употребата, съобразно нуждите ти, особено във вид на готови комбинации.

 

Есенциите от цвят и кристали са нашата сила. Тях можеш да приготвиш у дома. Ние ще те научим как да ги правиш, как да ги използваш, а също и кои кристали, и цветове са най-подходящи за теб в даден момент. Това са чудесни занимания  – креативни и медитативни.

 

Есенциите са допълващи средства. Те са природни енергийни импулси, с които можем да се подкрепим в мигове на нужда, за изцеление, пречистване и постигане на по-дълбоки състояния и медитация.

 

Свържи се с нас за повече информация.