Индивидуална програма

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

 

Ние искаме да повишим качеството ти на живот и най-добрият начин за това е чрез индивидуална програма. Всеки човек е различен, както и неговите нужди и потребности. Именно за това създадохме опцията за индивидуалната терапевтична програма.

 

  • Първата ни стъпка заедно, е да обсъдим с теб очакванията ти от терапията, да ти разясним нашите подходи и разбира се, твоите възможности и желания да работиш с тях.

 

  • Ние работим със заявени от теб нужди и проблеми, за това когато те не са ти съвсем ясни, (например изпитваш тревожност, но не знаеш защо), ние трябва да открием начална точка, от която да стартираме сесиите. По тази причина са ни необходими опознаваелни сесии, които включват различни наши инструменти, според случая.

 

  • Следваща стъпка е да определим с кои техники ще работим и как ще се разпределят те във времето. Ще съчетаем най-подходящите за теб елементи, които да помогнат за изграждане и заздравяване на връзката ум-душа-тяло.

 

Всяка стъпка се разяснява, уточнява и се търси съгласие за предприемането й. Ние искаме да участваш в терапевтичните процеси.

Чрез индивидуалните програми целим да постигнем две неща:

  1. Най-напред да постигнем разбиране и съгласуваност по отношение на проблема и неговото преодоляване.
  2. Другата ни важна цел е продиктувана от това, че  всеки е уникален в нуждата и интензивността  на работа. Наша цел е не само да те преведем към лечение, но и да те научим на техники за самопомощ. С тях ще можеш да работиш не само самостоятелно, но и винаги да са ти под ръка във време на криза.

 

За повече информация – свържи се с нас!