Лунно затъмнение на 8 ноември

На 8 Ноември настъпва лунното затъмнение. Астролозите се опитват да останат позитивни и да внушат, че всичко е ок и е периодът дори е особено добър за определени дела.   От онзи вид , който показва че  сте пристрастени  към страданията, с далечна но несигурна надежда да се превърнете в особено блестящо същество.

 

Tова ще бъде първото пълно лунно затъмнение от 3 години насам. Нарича се още “кървава луна” или с по-малко известното му индианско наименование “боброва луна“. Това явление ще е видимо за хората в Азия, Австралия, тихоокеанските острови, Северна и Централна Америка, както и части от Южна Америка. Следващото пълно лунно затъмнение ще бъде чак на 14 март 2025 г, според НАСА.

Ноември 2022 е труден месец и предстоящото явление е част от перипетите му. Лунното затъмнение винаги и не случайно се е считало за лош знак. Луната най-пряко е отговорна за телесното ни здраве, за чувството ни за сигурност и защитеност. Когато е затъмнена, нищо от това не се случва. Обаждат се всички възможни телесни неразположения, усещането ни за несигурност е особено остро, независимо, че често пъти е напълно ирационално. Особено зле е докато опозицията приближава, тоест от сега до около два часа сутринта на 8 ноември.

Кървавата луна попада в знака Телец и се очаква да донесе много напрегната енергия и мощни вибрации – ще има хаос и неочаквани ситуации; новини; срещи. Не са изключени конфликти с близи и колеги поради емоционалната динамика на деня. Астролозите определят този феномен като начална или крайна точка – по този начин Вселената ни “помага” да отворим очите си и да обърнем повече внимание на някои области от живота ни, предприемайки необходимите действия за промяна.

Всички ние имаме личен арсенал от средства за отпускане и успокоение и сега е моментът да ги използваме. Дали ще е йога, хомеопатия, капки Бах, етерични масла или любимите ни Аура-Сома масла и аромати – всичко е добре дошло. Но понеже не сме съвършени, средствата за разпускане понякога включват алкохол или дори успокоителни. Бъдете умерени, останете спокойни. Тялом и духом. И това ще отмине!

 

Nov 7, 2022 | Posted by in Астрология | Comments Off on Лунно затъмнение на 8 ноември

About Marina Traykova

Магистър по История в Софийски Университет „Св. Климент Охридски”. Магистър „Артистични психо-социални практики и психодрама” към Нов Български Университет. Aura-Soma™ Colour-Care-consultant, level 4. Сертифициран хипнотерапевт в Лондонска школа за Хипноза. Освен това се занимава с интегративна и китайска медицина, астрология, както и истoрия на развитие на самото познание за душата.