Онлайн консултации

Ние предлагаме за консултации и терапия спокойната, и сигурна среда на нашия офис. В настоящата здравна обстановка, а и с оглед на все по-развиващата се онлайн среда, една консултация в кабинет може да се окаже истинско предизвикателство за клиентите ни. Описанието на сигурната среда вече не е само “място, където ми обещават да се чувствам сигурен, защитен от нещата, които ме тревожат” . Сигурната среда сега е мястото и времето, където клиентът избира, защото там и тогава се чувства не само физически защитен, а и хигиенно обезопасен.

За кого е подходяща онлайн консултацията

Ние сме единственото Аура-Сома цветотерапевтично студио в страната. Всеки, който се интересува и желае да предприеме  консултация или вид терапия, но се намира:
  • извън София
  • извън страната
  • в София, но предприемането на посещение в кабинета е свързано с различни трудности
би могъл да се възползва от онлайн консултациите ни!
Онлайн консултации и терапия са удобни за всеки, който изпитва силна тревожност от посещение на място, което счита за потенциално опасно за разпространение на вируси. Колкото и да бъде убеждаван клиент, че са взети всички мерки за обезопасяване на пространството, тревожните в тази посока хора, не могат да бъдат разубедени от страховете си. Онлайн консултацията се явява техния идеален вариант.
Посещението на терапевта, в неговия кабинет, е първата сериозна стъпка в терапевтичния процес, но за някого дори това се изживява трудно, за това онлайн консултацията е едно добро начало.

Как се провежда

Първата стъпка е да ни изпратиш имейл, в който да заявиш желание за онлайн консултация. Своето желание можеш да заявиш, като попълниш формата на този линк:  https://bit.ly/3tI5m5r или ни пишеш през контактната форма
Втората стъпка е наш представител да се свърже с теб по имейл или телефон и да уточните как ще протече сесията, като ще  уговорим удобни ден, час и платформа, през която ще направим консултацията.

Опция онлайн тест

Даваме ти възможност да направиш своята цветна консултация изцяло без лично присъствие и без разговор с терапевт. Директно избираш своите бутилки и ти изпращаме текста на консултацията във вид на доклад на твоя имейл. Повече информация прочети тук
Ако все пак, точно като нас и ти предпочиташ “живата” среща – не се тревожи! Ще те посрещнем в уютен кабинет, изцяло дезинфекциран и почистен, с достатъчно разстояние помежду ни, за да можем да говорим и работим на спокойствие :)