Онлайн Услуги

Терапевтично студио ШЕН дава възможност и за онлайн тестове и коснултации. Някои от методите ни, като индивидуалните програми, холистичният подход и/или работата с различни тестове, нямат особена гъвкавост. При тях е необходимо поне първите сесии да се провеждат очи-в-очи, за да се уточнят всички важни детайли, да се опознатя клиент-терапевт и да се изчисти процеса на действие.

Системата за цветотерапия Аура-Сома обаче дава тази възможност! И ние сме единствените, при които можеш да я откриеш, в България!


За момента предлагаме следните опции:

 

Работим и по други нови онлайн тестове, които ще са налични скоро!

 

ВАЖНО:

Ние не сме магазин и не търгуваме с нашите Аура-Сома бутилки! Можем да продадем бутилка само след премината цветна консултация. Ние сме сертифицирани и квалифицирани терапевти и нашата мисия е да помагаме в лечението на връзката душа-тяло, посредством терапевтични сеанси и лечебни методи.

Всяка маслена бутилка е строго индивидуална и се избира след терапевтичен сеанс с обучен Аура-Сома специалист. Самолечението с Аура-Сома не е ефикасно, защото като всеки вид психотерапевтична практика – не постига резултати без наличието на психолог, който да подпомага процеса.

Аура-Сома бутилките не могат да се използват за групови сеанси или занимания. Маслата са заредени с изключително фина енергия, която има способността да се приспособи към притежателя си и по този начин го лекува.